Przepis na pastę z wędzonej makreli
Przepis na pastę z wędzonej makreli
Idealny pomysł na Twoją ulubioną kanapkę z CHLEBA GOSPODARZA.
Składniki:
- CHLEB GOSPODARZA od SPC
- 1 wędzona makrela
- 1/2 opakowania twarogu półtłustego
- Pęczek koperku
- 2 łyżki śmietany 12%
- Świeżo zmielony pieprz i sól (do smaku)
Sposób przygotowania:
Makrelę obierz ze skóry i wyjmij uważnie ości, a gotowe mięso rozdrobnij widelcem. Twaróg rozgnieć w misce. Dodaj do niego rozdrobnioną makrelę, drobno posiekany koperek oraz śmietanę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, doprawiając świeżo zmielonym pieprzem i solą. Podawaj na grubej kromce Twojego ulubionego CHLEBA RZEMIEŚLNICZEGO od SPC!
Po prostu palce lizać!