Nasze wyroby piekarskie dostarczamy przez 6 dni w tygodniu, najczęściej 2 razy dziennie, a ciastkarskie raz dziennie przez 6 dni. Istnieje również możliwość odbioru pieczywa bezpośrednio z piekarni. Częstotliwość dostaw oczywiście uzależniamy od indywidualnych potrzeb odbiorców.

Rozbudowana sieć dystrybucji podzielona jest na rejony, które obsługiwane są przez dwa Zakłady Piekarskie i Zakład Ciastkarski. Zamówienia przyjmują Działy Sprzedaży w poszczególnych Zakładach. Nasi przedstawiciele handlowi służą pomocą w doborze asortymentu oraz właściwej ekspozycji pieczywa.

Zakład Piekarski „Krakowiaków”
Obsługiwany rejon: Warszawa lewobrzeżna i okolice.
ul. Krakowiaków 103,
02-255 Warszawa
tel. 22 573 92 18, 22 573 92 76
krakowiakow@spc.pl

Zakład Piekarski „Żerań – Lubelska”
Obsługiwany rejon: Warszawa prawobrzeżna i okolice.
ul. Odlewnicza 2,
03-231 Warszawa
tel. 22 811 14 89, 22 811 30 31
handlowcy_zeran@spc.pl

Zakład Ciastkarski
Obsługiwany rejon: Warszawa i okolice.
ul. Lubelska 12/14,
03-802 Warszawa
tel. 22 619 45 14, 509 453 350