Chrupiący i aromatyczny chleb bogaty w orzechy włoskie i słonecznik.
Chleb produkowany jest z mąki pszennej typ 500. Ciasto po wymieszaniu wszystkich składników jest ręcznie formowane i obtaczane w posypce ze słonecznika i mąki żytniej typ 720. Następnie poddane jest 20 godzinnej fazie rozrostu, w chłodnych kontrolowanych warunkach.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
wartość energetyczna – 1321 kJ/ 314 kcal
tłuszcz – 9,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g;
węglowodany – 45 g, w tym cukry – 1,9 g;
błonnik – 2,9 g;
białko – 10,0 g;
sól – 1,4 g.
WALORY PRODUKTU:
Chrupiąca, pękająca skórka i rzemieślniczy wygląd chleba.
Najwyższej jakości składniki.
Bogactwo orzechów włoskich i słonecznika.
Doskonały, oryginalny smak.
Przygotowany w oparciu o proces zaparzania mąki.
Długo zachowuje świeżość i sprężystość miękiszu.
Doskonały zarówno podczas świętowania, jak również do codziennego posiłku.
Przegląd prywatności
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ściśle niezbędne ciasteczka
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Analityczne
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!